Albeda College - Vlaardingen

Doelgroep: chronisch ziek, lichamelijke beperking, psychische beperking, verstandelijke beperking
Leeftijd: 18 t/m 70 jaar

Het Albedacollege is een interconfessionele (vanuit de historie sociaal christelijke) scholengemeenschap voor middelbaar beroepsonderwijs en volwassseneducatie in Delft, Gouda en vooral de regio Zuid Holland Zuid. Zij biedt een breed scala aan opleidingen  waarin middelbaar beroepsonderwijs, educatie en bedrijfspraktijk zijn geïntegreerd. Daar onder valt ook de begeleiding en opleiding in het kader van reintegratie, inburgering en analfabetisme.

Als extra dienst heeft het Albedacollege heeft een eigen trajectbureau. Er werken onder andere trajectbegeleiders voor studie- en loopbaanvragen, schoolmaatschappelijk werkers, gedragstrainers en logopedisten.  Men begeleidt deelnemers met loopbaangesprekken en loopbaanoriëntatiecursussen.
Deelnemers die willen stoppen met hun opleiding, krijgen trajectbegeleiding en schoolmaatschappelijk werkers bieden sociaal-emotionele begeleiding. Daarnaast biedt men begeleiding bij de instroom van een drietal bijzondere groepen deelnemers:
 

  • mensen met een handicap
  • jonge moeders
  • topsporters

Op deze locatie is ook een Trajectbureau gevestigd. Het opleidingenaanbod kan per locatie gevonden worden onder de knop 'alle opleidingen van deze locatie'

U kunt voor informatie op hun website een formulier invullen.

Lees meer op www.albedacollege.nl/

Bezoekadres
Buys-Ballotlaan 25
3132 SC Vlaardingen
Postadres
Postbus 9451
3007 AL Rotterdam
Telefoon
010 4455333   
Fax
010 4347960
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door
Lees meer over...
Keurmerk