Sociale Kaart Nederland

Samen aan het werk voor de beste routekaart in het sociaal domein

Sociale Kaart Nederland levert een complete Sociale kaart-oplossing om gemeenten en organisaties te ondersteunen
bij hun taak om goede informatie te leveren aan burgers over het sociaal domein.

De Sociale kaart is achttien jaar geleden ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Isatis Care en MEE. Binnen deze samenwerking is Isatis Care verantwoordelijk voor de ICT en zorgt MEE via de Sociale kaart Nederland B.V. voor het actieve beheer van alle gegevens in de Sociale kaart. 

Om de Sociale kaart ook in de toekomst als non-profitproduct te kunnen blijven aanbieden hebben 10 MEE organisaties een Sociale Kaart Nederland Coöperatief U.A. en Sociale Kaart Nederland B.V. opgericht. Deze coöperatie voert alle werkzaamheden rondom de Sociale kaart uit in nauwe samenwerking met Isatis Care.
Voor MEE en de coöperatie is de missie geen winst maken, maar: meedoen mogelijk maken.

undefined

Isatis Care B.V. is onderdeel van Isatis Group B.V. die in 1987 opgericht is en inmiddels is uitgegroeid tot een softwarebedrijf met negentig werknemers verdeeld over zes business units. Iedere business unit is productgeoriënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!

Isatis Care richt zich specifiek op de ontwikkeling van kwaliteitsoplossingen met unieke content op het gebied van zorg en preventie.

Middels deze oplossingen streeft Isatis Care ernaar om het werkproces van (zorg)professionals zo goed mogelijk te ondersteunen en de zelfredzaamheid van burgers te vergroten.

undefined

MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving en (weer) grip op hun leven kunnen krijgen. Dit doet MEE onder andere door het versterken van de eigen kracht en het vergroten van de zelfredzaamheid. Wij noemen dat meedoen mogelijk maken.

MEE heeft de afgelopen twintig jaar veel expertise opgebouwd in het onderhouden van sociale kaartinformatie. Doordat we als partner in veel wijkteams een directe link hebben met zorg- en welzijnsprofessionals weten we welke informatie thuis hoort in de Sociale kaart. Zo zijn wij in staat Sociale kaartinformatie actueel te houden. Dit werkt kostenbesparend, vergroot zelfredzaamheid en helpt efficiënte (keukentafel)gesprekken te voeren met burgers die een steuntje in de rug nodig hebben.’


contact-icon.png

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Sociale kaart

Sociale Kaart Nederland (Isatis Care en MEE) levert als non-profit coöperatie de complete Sociale kaart-oplossing om gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen te ondersteunen bij hun inspanningen burgers goed te informeren over de oplossingen die het sociale domein biedt.

De voordelen

  • Meer dan 60 gemeenten/partners
  • Actieve invoer en beheer 
  • Voor burger en professional
  • Koppeling Regelhulp

Contact

Sociale Kaart Nederland
Keizer Karelplein 32
6511 NH Nijmegen
024 - 329 77 75