Sociale Kaart Nederland

Samen aan het werk voor de beste routekaart in het sociaal domein

Sociale Kaart Nederland levert een complete Sociale kaart-oplossing om gemeenten en organisaties te ondersteunen bij hun taak om goede informatie te leveren aan burgers over het sociaal domein.

De Sociale kaart is achttien jaar geleden ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Isatis Care en MEE.

Om de continuïteit van de Sociale kaart ten alle tijden te kunnen waarborgen heeft Isatis Care in 2020 de Sociale kaart Nederland coöperatie voortgezet. Hierdoor is het eigendom van de data in de Sociale kaart van de coöperatie en het eigendom van de software ligt bij Isatis Care. Sociale kaart Nederland B.V. zorgt voor het actieve beheer van alle gegevens in de Sociale kaart. 

undefined

Isatis Care B.V. is onderdeel van Isatis Group B.V. die in 1987 opgericht is en inmiddels is uitgegroeid tot een softwarebedrijf met negentig werknemers verdeeld over zes business units. Iedere business unit is productgeoriënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!

Isatis Care richt zich specifiek op de ontwikkeling van kwaliteitsoplossingen met unieke content op het gebied van zorg en preventie.

Middels deze oplossingen streeft Isatis Care ernaar om het werkproces van (zorg)professionals zo goed mogelijk te ondersteunen en de zelfredzaamheid van burgers te vergroten.

undefined

Sociale Kaart Nederland heeft de afgelopen twintig jaar veel expertise opgebouwd in het onderhouden van sociale kaartinformatie. Doordat we in samenwerkingen in veel wijkteams een directe link hebben met zorg- en welzijnsprofessionals weten we welke informatie thuis hoort in de Sociale kaart. Zo zijn wij in staat Sociale kaartinformatie actueel te houden. Dit werkt kostenbesparend, vergroot zelfredzaamheid en helpt efficiënte (keukentafel)gesprekken te voeren met burgers die een steuntje in de rug nodig hebben.’contact-icon.png

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Sociale kaart

Sociale Kaart Nederland de complete Sociale kaart-oplossing om gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen te ondersteunen bij hun inspanningen burgers goed te informeren over de oplossingen die het sociale domein biedt.

De voordelen

  • Actieve invoer en beheer 
  • Voor burger en professional
  • Koppeling Regelhulp

Contact

Sociale Kaart Nederland
Wijchenseweg 101
6538 SW Nijmegen
024 - 203 61 16